Vacature: NBD Biblion zoekt een medewerker selectieservice / collectioneur

Boekenliefhebbers opgelet! Ben je thuis in de veranderende bibliothekenwereld van vandaag en heb je ervaring met collectiesamenstellingen? Ben jij een kei in relatiemanagement? Word onderdeel van de wereld van NBD Biblion! De functie betreft 32 uur per week, en is een tijdelijke functie.

Met behulp van collectieprofielen, marktkennis, budgetverdeling en informatielijsten leveren wij professioneel collectieadvies aan bibliotheken. Hiervoor ontwikkelen wij  innovatieve digitale diensten waarmee bibliotheken hun bezoekers nog beter en sneller kunnen bedienen in de toekomst.

PAS JE BIJ ONS?

  • Nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen bibliotheken;
  • Interesse in datagedreven collectioneren;
  • Ervaring met het samenstellen van collecties voor bibliotheken;
  • Klantgericht, accuraat en analytisch;
  • Professionele communicatieve vaardigheden in het Nederlands in woord en geschrift;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende digitale vaardigheden.

Het is een pré als je bekend bent met de werking van bibliotheek catalogus systemen zoals Bicat, WISE, Vubis en Brocade.

WERKZAAMHEDEN
Onze collectioneurs zijn continu in contact met de bibliotheken in hun portefeuille. Zij selecteren en bestellen materialen en collecties voor hen en verzorgen de administratieve verwerking hiervan. Tevens leveren zij diverse rapportages. Belangrijk is hun signalerende rol met betrekking tot de besteding van het beschikbare budget.

AANBOD
NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met fijne enthousiaste collega’s. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals bedrijfsfitness en korting op boeken.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je graag meer informatie over de functie zelf? Neem dan contact op met Rikkert Boonstra, e-mail rikkert.boonstra@nbdbiblion.nl

Geef een antwoord
Gerelateerde berichten