Adverteren

Bibliotheekblad is hét medium voor optimale communicatie met de bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Bibliotheekblad heeft een oplage van 2000 exemplaren en elk nummer wordt gemiddeld vijf keer gelezen. Daarnaast beschikt het blad over een goed bezochte website en sociale media-accounts. In de downloadbare tariefkaart, leest u alle informatie.

• Bibliotheekblad is al vele decennia het toonaangevende platform dat de ontwikkelingen volgt, zowel nationaal, als internationaal en de lezers op de hoogte houdt.
• Bibliotheekblad is het platform voor de bibliotheekmedewerker (van directeur tot collectiebeheerder) die wil bijblijven in zijn of haar vakgebied.
• Bibliotheekblad werkt nauw samen met de Koninklijke Bibliotheek (KB), de Vereniging Openbare bibliotheken (VOB), de Provinciale Serviceorganisaties (PSO’s) en andere verwante organisaties.
• Bibliotheekblad heeft een oplage van circa 2000 exemplaren en iedere editie wordt gemiddeld door vijf verschillende mensen gelezen.
• Bibliotheekblad.nl is het digitale platform voor bibliotheken. Daarnaast zijn we te volgen via Twitter (4900 volgers) en via Facebook (300 volgers) en LinkedIn (2100 volgers). U kunt op onze website ook video’s en podcasts plaatsen.
• Bibliotheekblad organiseert jaarlijks de verkiezing van de beste bibliotheek van Nederland en tweejaarlijks organiseren we de verkiezing voor de beste bibliothecaris.

Onze salesmanager Rajin Roopram voorziet u graag van alle informatie: +31 6 1520 1724 / rajin.roopram@kbenp.nl

Download hieronder de Tariefkaart 2023