Archief Bibliotheekblad in ontwikkeling

Photo by C M on Unsplash

De redactie van Bibliotheekblad krijgt veel vragen van abonnees over de (digitale) edities en hoe die makkelijk teruggezocht kunnen worden. Hieronder nog een kleine uitleg.

Vanaf dit jaar verschijnt Bibliotheekblad hybride. De edities 1,3,5,7, 8 verschijnen digitaal. Als abonnee ontvangt u de link in een e-mail dat gestuurd wordt naar een persoonlijk mailadres. De nummers 2,4,6 en 9 ontvangt u op papier in de brievenbus.

NB: bent u abonnee van het blad en hebben wij uw persoonlijke mailadres nog niet: stuur dan een bericht naar digitaal@bibliotheekblad.nl

Nummers terugzoeken
Omdat het lastig kan zijn om in uw mailbox een link terug te vinden, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de ontwikkeling van een archief. Hierin zullen alle digitale en papieren nummers (als pdf) vanaf 2020 t/m heden beschikbaar zijn. Ook zijn deze nummers doorzoekbaar.
Dit archief is te bereiken via een inlog. Wij zullen dit nog uitgebreid communiceren. De verwachting is dat medio april dit archief online staat.

Instellingsabonnementen
Er zijn met de uitgever van Bibliotheekblad afspraken te maken over het afnemen van abonnementen voor alle medewerkers in een organisatie. Deze abonnementen kunnen tegen een zeer sterk gereduceerd tarief worden afgenomen. (Vanaf 50 exemplaren). Wilt u hier meer informatie over? Mail dan naar digitaal@bibliotheekblad.nl

Gerelateerde berichten