Albert Kivits neemt Eindhoven Business AWARD‘23 in ontvangst

Albert Kivits, directeur-bestuurder van de Bibliotheek Eindhoven, nam de Eindhoven Business AWARD’23 MAN in ontvangst tijdens de Nieuwjaarsreceptie & Awards’23 van de EHVN Business Club. De 10e editie van dit jaarlijkse evenement vond plaats in het Evoluon.

Deze award wordt uitgereikt aan succesvolle ondernemers die zich onderscheiden door hun warmte, dynamiek en maatschappelijke betrokkenheid.  
Albert staat al een paar jaar hoog in onze lijsten genoteerd; tijd om hem een welverdiend platform te geven. Zijn creativiteit om te ondernemen spat ervan af. Met een fantastisch Eindhoven-gevoel levert Albert elk jaar weer het bewijs dat de bibliotheek nog steeds bestaansrecht heeft. Waar veel bedrijven en organisaties kiezen voor centralisatie, kiest Albert ervoor om dat niet te doen. De bibliotheek is niet van Eindhoven maar van de Eindhovenaar. En daar zit juist de emotie en het succes. Kortom, onze keuze voor de Eindhoven Business AWARD MAN 2023 is Albert Kivits”, aldus de jury.  

Albert Kivits: “Ik ben lid van de EHVN Business Club zodat er steeds meer bekendheid voor de bibliotheek komt en voor de waardevolle bijdrage die zij levert aan de ontwikkeling van Eindhoven en haar inwoners. Ik had totaal niet verwacht dat ik deze award zou winnen en ben ontzettend verrast! Deze award is dan ook niet voor mij, maar voor alle medewerkers van de Bibliotheek Eindhoven.” 

De EHVN Business Club is een netwerk van en voor MKB-bedrijven die jaarlijks de EHVN AWARDS uitreikt aan succesvolle ondernemers, managers en bedrijven. De overige genomineerden in de award categorie MAN waren Youri Doreleijers, CEO Dutch Beer Concepts en Mike Weerts, Directeur Studio040.  

Gerelateerde berichten