Bibliotheek Haarlemmermeer heet vanaf nu C.

(Video onder bericht)

Vanaf januari 2023 slaan de Bibliotheek Haarlemmermeer, Het Cultuurgebouw, Schouwburg De Meerse, Poppodium Duycker, , Kunstencentrum Pier K en Podium voor Architectuur een nieuwe weg in. Samen worden zij C. Een bruisende en inspirerende plek voor kunst- & cultuurbeleving en educatie in Haarlemmermeer. Met een totaalaanbod en een splinternieuwe website brengen zij kunst en cultuur nog dichterbij.

‘C. (je spreekt het uit als Cee-punt) is meer dan een nieuwe naam, logo en huisstijl. C. staat voor een koerswijziging en een nieuwe, gezamenlijke stip op de horizon. Als C. werken we aan een intensieve samenwerking tussen onze verschillende disciplines. Door de intensieve samenwerking tussen onze verschillende disciplines vinden er allerlei leuke kruisbestuivingen plaats. Een voorleesmiddag in de bieb met muziek erbij. Een toneelklas die een voorstelling geeft in het theater van C. Of een band van de muziekschool die optreedt op het poppodium. Door zo een gezamenlijk aanbod te maken, verrassen wij je graag met onze aantrekkelijke programmering. En verbinden we ons met de mensen, de organisaties en het onderwijs in Haarlemmermeer. We kijken dus voorbij de grenzen van de afzonderlijke culturele functies en zoeken naar onderlinge dwarsverbanden. Dankzij deze samenwerking biedt C. een bruisende, inspirerende en open omgeving voor kunst, cultuur, ontspanning en kennis. Iedereen in Haarlemmermeer is welkom bij C.’

De nieuw ingeslagen weg wordt groots gevierd met een feestelijke openingsmiddag op zaterdag 14 januari van 13.00 tot 19.00 uur. Om 13.00 uur wordt het feest afgetrapt tijdens de officiële opening met o.a. wethouder van Cultuur Marja Ruigrok. Het programma zit vol leuke activiteiten voor jong en oud. De host op het openingsfeest is Klokhuispresentatrice Tirsa With.

Het magazine van C. vind je HIER.


Gerelateerde berichten