Bijeenkomst Community Library Netwerk (15 februari)

Op dinsdag 15 februari is er van 10.00 tot 12.00 uur een nieuwe online-bijeenkomst voor collega’s in de bibliotheekbranche die zich op welke manier dan ook bezig houden met het werken met community’s. In deze sessie delen we twee inspirerende cases uit de praktijk. Naar aanleiding van deze cases en jouw eigen vragen of uitdagingen, gaan we met elkaar in gesprek.

Jantien Borsboom werkt als Specialist Programmering voor de Bibliotheek Midden-Brabant in de LocHal in Tilburg, waar zij al sinds 2014 met community’s werkt. Jantien neemt ons aan de hand van voorbeelden mee in hoe het werken met community’s is gestart in Tilburg, hoe dit heeft zich heeft ontwikkeld, wat de rol van KennisCloud daarbij was en waar ze op dit moment tegenaan loopt bij het werken met community’s.

Mike Warners is programmamaker van het Meemaakpodium Schalkrijk, het communitypodium van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Mike neemt ons mee in zijn zoektocht naar community’s, het creëren van een creatieve ambassade en geeft enkele voorbeelden van activiteiten die er op en rond het Meemaakpodium plaatsvinden. Ook deelt hij een case met jullie waar hij graag gebruikmaakt van jullie kennis, creativiteit en input.

Tot slot gaan we in groepjes in gesprek over de verhalen van Jantien en Mike en over de dingen waar jij in je dagelijks werk tegen aanloopt. Denk voorafgaande aan de bijeenkomst alvast na over een mogelijk onderwerp om in te brengen, zodat je zelf ook met tips en handvatten aan de slag kunt.

Aanmelden kan tot 10 februari via deze link.

Gerelateerde berichten