Vacature: coördinator ambassadeurs Senia

Senia is dé landelijke organisatie die het mogelijk maakt om volledig ontzorgd een leesclub te organiseren. Met keuzelijsten, veel achtergrondinformatie en inhoudelijke leeswijzers die diepgang garanderen. Zo biedt Senia alle randvoorwaarden om de kwaliteit van de bijeenkomsten te waarborgen. Vanuit de inhoud faciliteert het platform menselijk contact. Meer dan 10.000 gelijkgestemden ontmoeten elkaar bij Senia. Om aan de hand van een zorgvuldig samengesteld programma in één van de 1700 clubs met elkaar in gesprek te gaan. Over kunst, literatuur, geschiedenis, muziek… over cultuur in de breedste zin van het woord. En hoe we ons daar als mens, ieder op zijn of haar eigen manier, toe verhouden.

In ons team verwelkomen wij graag een slagvaardige aanvoerder ambassadeurs

Jij bent het aanspreekpunt voor onze 35 regionaal actieve vrijwilligers (ambassadeurs) die leesclubs door het hele land oprichten. Jij bent voor hen zowel voorbeeld als vraagbaak. Je legt de lat hoog als het gaat om hospitality en staat ambassadeurs met raad en daad terzijde in hun belangrijke taak om inspirerende bijeenkomsten te organiseren voor nieuwe leden en leesclubs in hun regio te ondersteunen.

Werkzaamheden
Je onderhoudt het bestaande netwerk van ambassadeurs en breidt deze verder uit zodat er een optimale spreiding van vrijwilligers is in het land. Ook draag je zorg voor een goede relatie met de bibliotheken in Nederland zodat onze ambassadeurs daar bijeenkomsten kunnen organiseren. Je zorgt voor het behouden en bijspijkeren van de kennis en kunde van de vrijwilligers en coacht hen in hun werk voor Senia. Je wordt daarbij administratief ondersteund door onze klantenservice.  

Wie wij zoeken

  • Je hebt ervaring met het werken met en coachen van vrijwilligers en/of senioren;
  • Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel, jij weet hoe je groepen mensen verwelkomt;
  • Je bent daadkrachtig, geduldig en duidelijk;
  • Je bent sociaal vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Het is een pré als je van lezen houdt.

Wat wij bieden

  • Een dynamische baan voor 16 uur per week;
  • Een overeenkomst in schaal 8 van de CAO Zorg & Welzijn (inschaling afhankelijk van jouw ervaring) voor de duur van een jaar en bij goed functioneren uitzicht op een vaste overeenkomst;
  • Een klein, collegiaal team vlakbij het NS-station in Olst.

Ben je enthousiast over deze vacature, stuur dan vóór 1 mei je CV en motivatiebrief o.v.v. ambassadeurs naar Sanne Grijsen, directeur: info@senia.nl. Vragen kan je ook via dit mailadres stellen. Bellen mag ook: 0643196893. De gesprekken voor deze vacature vinden plaats in week 19 en 20.

Gerelateerde berichten