Bas Hüsstege (Bibliotheek AanZet) genomineerd voor de PR100 2024

Bas Hüsstege, manager markt & innovatie bij Bibliotheek AanZet, is genomineerd voor de PR100 2024: de lijst met de meest invloedrijke mensen in de Nederlandse PR-wereld. Een mooie erkenning en bijzonder om genoemd te worden in lijst met grote merken en gerenommeerde bureaus.

Een nominatie voor ons hele team
AanZet heeft dertig vestigingen binnen twaalf gemeentes in Zuid-Holland waar een grote groep collega’s bijdraagt aan de zichtbaarheid van de bibliotheek. Van de afdeling marketing en communicatie tot de medewerkers in de vestigingen die naast het organiseren van activiteiten, ook actief in contact staan met lokale media en andere partners. Bas Hüsstege: “Deze nominatie is voor al die collega’s die helpen om het verhaal van Bibliotheek AanZet dagelijks te vertellen”.

Maandelijks monitort het team marketing en communicatie berichtgeving in met name de lokale en regionale media binnen het werkgebied van AanZet. En geven ze leerlabs over onder andere persberichten schrijven voor collega’s zonder communicatieachtergrond. Op die manier wordt er samen gewerkt aan het zichtbaar maken van al het moois dat de bibliotheek te bieden heeft, met als vertrekpunt steeds ons visieverhaal.

Bas Hüsstege over de nominatie: “Het is van groot belang dat we ons verhaal goed delen. De bibliotheek wordt toch vaak nog gezien als een plek voor alleen boeken terwijl we tegenwoordig veel meer te bieden hebben. Om die nieuwe boodschap van de bibliotheek goed tussen de oren de krijgen, zit de kracht in herhaling. Maar ook in de relevantie van ons aanbod, zoals de diverse activiteiten die we organiseren en de bijzondere initiatieven die we ontplooien in onze dertig vestigingen. Deze nominatie is van alle collega’s bij AanZet die dagelijks helpen om ons verhaal goed te vertellen. Mijn complimenten en grote dank voor hun inzet! Daarnaast is het fantastisch dat deze erkenning ervoor zorgt dat we de bibliotheek in Nederland breder op de kaart kunnen zetten. En dat ook nog eens in het jaar dat AanZet 125 jaar bestaat!

Bekendmaking PR100
De PR100 wordt georganiseerd door Marketing Report Nederland, onderzocht door MediaTest, en erkent de topvernieuwers en gamechangers in de PR-industrie. Het is de eerste keer dat deze lijst wordt samengesteld. Op woensdag 26 juni wordt de PR100 officieel bekendgemaakt tijdens de Dutch PR Awards 2024.

Bas Hüsstege, manager markt & innovatie bij Bibliotheek AanZet. Foto door Maartje Brockbernd.
Gerelateerde berichten