Bernard Fransen nieuwe bestuurder Rijnbrink

Bernard Fransen is benoemd als nieuwe bestuurder Rijnbrink per 1 oktober 2021. Hij volgt Tineke van Ham op die dan ruim tien jaar bestuurder van Rijnbrink is geweest. Fransen heeft ruime ervaring bij lokale overheden in Gelderland. Vanaf juli 2018 was hij directeur van De Connectie, partner voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden op het gebied van bedrijfsvoering.

Daarvoor was hij hij werkzaam voor de gemeente Ede als directeur Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Naast deze functie was hij loco-gemeentesecretaris in Ede en Algemeen Commandant Bevolkingszorg (ACBz).

Bernard Fransen: ‘Eén van mijn drijfveren is om organisaties hun opgaven in verbinding met hun omgeving aan te laten gaan. Bij Rijnbrink krijg ik de kans om als eindverantwoordelijke midden in onze samenleving te staan.’

De Raad van Toezicht van Rijnbrink kijkt met vertrouwen uit naar de komst van Bernard Fransen op 1 oktober 2021. ‘Wij zijn Tineke van Ham zeer erkentelijk voor het feit dat ze samen met de bibliotheeknetwerken en landelijke partijen heeft gebouwd aan een brede ondersteuningsinstelling die bijdraagt aan lokale meerwaarde. Wij zien in Bernard een bestuurder die met zijn verbindende capaciteiten de ingezette koers van Rijnbrink kan voortzetten’, aldus Jan Broekhuizen, voorzitter Raad van Toezicht.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten