Bibliotheek Velsen opent AfhaalBieb

Bibliotheek Velsen start op woensdag 6 januari met de AfhaalBieb voor haar leden, die online drie boeken kunnen aanvragen en deze vervolgens kunnen afhalen bij de bibliotheekvestigingen in IJmuiden of Velserbroek.

Bibliotheek Velsen stelt blij te zijn haar leden op deze manier toch te kunnen blijven voorzien van boeken tijdens deze periode van coronamaatregelen. In afwachting van de persconferentie blijven de bibliotheekvestigingen in ieder geval nog gesloten tot en met 19 januari.

Als de leden hun aanvraag hebben ingediend, zoeken bibliotheekmedewerkers de gevraagde titels uit en zetten ze klaar in een tas. Op vertoon van de bibliotheekpas kan deze afgehaald worden in de vestiging. Dit kan op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13:00 – 15:00 uur, tijdens een afgesproken tijdslot. Er mogen niet meer dan twee mensen tegelijk naar binnen met inachtneming van de regels (anderhalve meter afstand, handen desinfecteren, mondkapje op). Een aanvraag voor de AfhaalBieb kan ook telefonisch worden ingediend, zo meldt Bibliotheek Velsen.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten