Bijeenkomst Community Librarian Netwerk (18 april)

(Ingezonden mededeling)

Beste collega,

Zien we jou ook op dinsdag 18 april? Dan vindt de volgende bijeenkomst plaats voor collega’s in de bibliotheekbranche die zich op welke manier dan ook bezig houden met het werken met community’s. Tijdens het eerste deel van deze middag gaan we met elkaar in gesprek over de thema’s die jullie bezighouden in het werken met community’s. Eten verbindt, dus we zorgen ervoor dat ook de ‘inwendige mens’ niets tekort komt tijdens deze gesprekken.

In het tweede deel nemen Chris Vijn en Jasper Koning van VPRO ons mee in de wijze waarop met community’s wordt gewerkt rond de Tegenlicht Meetups. Een aanpak waar je zelf ook inspiratie uit kunt halen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Het Huis Utrecht. Een inspirerende locatie op zo’n 10 minuten lopen van NS station Utrecht Centraal. Het Huis Utrecht begeleidt en stimuleert theatermakers in hun ontwikkeling, zowel in artistiek onderzoek als op zakelijk gebied. Het Huis Utrecht verbindt theatermakers met publiek, kunstprofessionals en collega theatermakers en -instellingen. Kortom: een plek voor theatercommunity’s. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, dankzij de bijdrage van Cubiss, Probiblio en Rijnbrink.
Wil je deelnemen? Meld je dan HIER aan.

Graag zien wij vóór 11 april jouw aanmelding tegemoet!

Praktisch
Datum: Dinsdag 18 april 2023
Locatie: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
Tijd: Inloop vanaf 11.30 uur, start om 12.00 uur – 15.30 uur

Community Librarian Netwerk
Kerstin Carbajal Henken (Probiblio), Lonneke Jans (Cubiss), Elisabeth Rullens (Rijnbrink), Mike Warners (Bibliotheek Zuid-Kennemerland), Roos Biesheuvel (Bibliotheek Altena), Jantien Borsboom (Bibliotheek Midden-Brabant) en Paul Adels (Theek 5).

Gerelateerde berichten