Conferentie ‘Van verborgen naar verbonden gebruikers’ (21 maart)

Save-the-Date – 1

De afgelopen twee jaar is er door negen bibliotheken en The Alignment House hard gewerkt aan The Third Space (TTS). Het begon als een reactie op COVID-19, toen bibliotheken van de ene op de andere dag het contact verloren met de inwoners. Een groep bibliotheken voelden de noodzaak om een hybride werkwijze te ontwikkelen, die ze dicht bij de gebruikers zou houden.

Inmiddels is The Third Space uitgegroeid tot iets veel groters. De hybride dienstverlening is daar zeker een onderdeel van, maar samen zijn ze erin geslaagd om door sociaal leren en participatief te ontwerpen veel dichter bij hun (nieuwe) gebruikers te komen en hen de programmering te bieden die ze willen en nodig hebben. Deze doelgroepen, die ooit voor hen verborgen waren, vinden via TTS hun weg terug naar de bibliotheek.

Op 21 maart 2024 willen de negen bibliotheken alles wat ze hebben gedaan, geleerd en gecreëerd delen in de conferentie: ‘Van verborgen naar verbonden gebruikers’. Deze zal plaatsvinden in de LocHal in Tilburg. Zet deze datum alvast in je agenda!

Aanmelden
Klinkt interessant? Laat dan je gegevens achter via deze link. Dan ontvang je zsm meer informatie + de aanmeldlink.

Gerelateerde berichten