De Nieuwe Kolk verruimt openingstijden voor bezoekers

Assen: Ontmoetingsplein DNK. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG

De Nieuwe Kolk heeft de openingstijden verruimd. Bezoekers zijn doordeweeks tot 21.00 uur welkom op het Ontmoetingsplein en de Beijk Foyer. Op deze manier kunnen bezoekers langer terecht om te studeren, te werken, elkaar te ontmoeten of bij elkaar te komen.

Vernieuwing bibliotheek
DNK heeft na tien jaar intensief gebruik groot onderhoud en een herinrichting van de bibliotheek gerealiseerd. Vanwege toenemende vraag van bezoekers is hierbij het aantal werk-, studeer- en verblijfplekken drastisch uitgebreid en is er een centraal plein – het Ontmoetingsplein – gecreëerd. Het Ontmoetingsplein beslaat de ruimte vanaf de hoofdentree tot aan de theateringang en de Beijk Foyer.
Op doordeweekse avonden kunnen bezoekers nu ook terecht op het Ontmoetingsplein. Bezoekers worden verwelkomt door gastheren en –dames. De servicebalie en -kassa van De Nieuwe Kolk is dan onbemand, tenzij er avondprogrammering is in het theater of bibliotheek.

Opening avonduren
Het ontmoetingsplein en de voorzieningen zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur geopend. Alle bezoekers zijn welkom. Bibliotheekleden kunnen in de extra avondopeningsuren ook boeken inleveren en reserveringen ophalen. Boeken lenen kan elke dag tot 18.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten