Jubileumuitzending 100 jaar Bibliotheek Kampen

Op 23 februari vierde Bibliotheek Kampen haar honderdjarig jubileum. Vanwege corona werd het een live gestreamde online talkshow.

Bibliotheek Kampen meldt over de viering van haar jubileum: ‘Je verjaardag vieren in deze rare tijden, hoe doe je dat veilig en met zoveel mogelijk mensen tegelijk? ‘We bestaan 100 jaar! Zo’n bijzondere verjaardag willen we vieren met alle inwoners in de hele gemeente Kampen, maar hoe?’ vroeg het Bieb Bieb Hoera-team van Bibliotheek Kampen zich af. De oplossing werd gevonden in het vieren van heel veel kleine corona-proof feestjes. En op dinsdag 23 februari pakt de Bibliotheek uit met een live online talkshow.’

‘Voor ons jubileum hebben we heel veel leuke dingen bedacht, maar er gebeurt nog zo veel meer vanuit de bieb,’ zegt Hoofd Feest en presentatrice Anne Marth Kuilder. ‘In de talkshow kunnen we er alles over vertellen en laten zien.’ Op het programma staan bijvoorbeeld de officiële opening van de tentoonstelling over 100 jaar Bibliotheek Kampen, maar ook de start van het nieuwe Informatiepunt en de winnaars van de Voorleeswedstrijd. En verder: Wat is er in de afgelopen 100 jaar gebeurd, wat gebeurt er nu, en hoe ziet de bieb eruit over nog eens 100 jaar?

Geef een reactie
Gerelateerde berichten