Kijken en luisteren naar verhalen over reizen bij Biblionet Drenthe

Photo by Simon English on Unsplash

(Video’s onder bericht)

Kijken en luisteren naar verhalen over reizen: dat kan via de website van de bibliotheek. Op de website van de bibliotheken van Biblionet Drenthe staan namelijk korte gefilmde verhalen. Hiermee willen de bibliotheken er ook zijn voor mensen die niet zo snel (meer) een boek zullen lezen. Iedere drie maanden komt er een nieuw thema bij.

Op de speciale pagina staan verhalen over reizen. Hier kun je kijken naar een mooi verhaal van een verhalenverteller, naar gedichten en verhalen over reizen van Drentse schrijvers en naar het verhaal over de reis die Vincent van Gogh maakte naar en in Drenthe. Op de site staan ook een woordzoeker en een rebus. Puzzelaars maken kans op een leuke prijs. De woordzoeker is ook af te halen in de bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

Medewerkers van de bibliotheek delen hun favoriete boek over reizen. De boeken zijn te leen in de bibliotheek en direct te reserveren via de website. Eerder verschenen op de website al filmpjes over het thema vriendschap. De website is HIER te vinden.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten