Leen een Levend Boek in de Human Library (8 april t/m 5 mei)

Foto: Martijn Bergsma, Human Library Nederland

In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? Een vluchteling, een hooligan, een ex-crimineel, een transgender, een dakloze en een tienermoeder zitten klaar om jou hun levensverhaal te vertellen. In een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden.

Durf jij het aan om je ‘vooroordeel’ te ontmoeten? De Human Library is een beproefd concept van Deense oorsprong, dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan. Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Human Library bezoekers ook de mogelijkheid in de belevingswereld van een ander te stappen. Op een hele simpele manier: door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

De komende edities van Human Library vinden i.v.m. corona via Zoom plaats op de volgende data: 13/3, 8/4, 13/4, 21/4, 5/5

Meer informatie over het concept vind je hier.
Aanmelden kan hier.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten