Nieuwe bibliotheekpodcast: ‘De bieb is meer’

Er is weer een nieuwe bibliotheekpodcast bijgekomen. De Bieb is meer is een initiatief van Math Göbbels die ‘wil informeren en inspireren’. Hij gelooft in de kracht van podcasting en het verhaal van de bibliotheek. Math Göbbels (1966) is onafhankelijk onderzoeker en adviseur. Hij is al jaren werkzaam binnen de openbare bibliotheeksector en betrokken bij de opzet en doorontwikkeling van de certificeringskaders voor bibliotheken, cultuurinstellingen en taalnetwerken. 

Met verhalen achter de ontwikkelingen en mensen binnen de sector wordt je meegenomen in de manier waarop bibliotheken inspelen op de maatschappelijke vraagstukken van deze tijd, zoals het bevorderen van leesplezier, het werken aan digitale zelfredzaamheid en het terugdringen van laaggeletterdheid. Heb je zelf een verhaal om te vertellen of wil je reageren? Neem dan contact op met Math Göbbels via info@onderzoekmeteffect.nl. 

Hieronder vind je de tot nu toe uitgekomen afleveringen. Bibliotheekblad zal in een van de komende nummers aandacht besteden aan deze nieuwe podcat. Een al langer bestaande podcast is What the bieb.

Gerelateerde berichten