VakantieBieb 2020 opent op 1 juli

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. Via deze app kunnen Nederlanders ook deze zomer weer toegang krijgen tot een selectie van enkele tientallen e-books. Daarnaast worden er dit jaar via de VakantieBieb voor het eerst ook luisterboeken aangeboden De VakantieBieb biedt tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers is er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en zijn er verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen in de VakantieBieb boeken vinden als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries.
Voor volwassenen biedt de app bijvoorbeeld Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan.

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor dienen ze door te geven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

Deze zomer is het de achtste keer dat de VakantieBieb door de KB gratis wordt aangeboden aan  zowel bibliotheekleden als niet-leden.De VakantieBieb-app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn voor iedereen te lezen van 1 juli tot en met 31 augustus 2020, zo meldt de KB.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten