Winnaar van de Gouden Strop te gast in jouw bibliotheek?

(Ingezonden mededeling van NBD Biblion / CPNB)

In Bibliotheek Utrecht wordt op 9 juni 2022 tijdens de Avond van het Spannende Boek de winnaar bekend gemaakt van de NBD Biblion Gouden Strop. Dit is dé prijs voor het beste spannende boek van het afgelopen jaar. En jij krijgt nu de kans om de winnaar in jouw bibliotheek te ontvangen!

Gouden Strop Thriller Tour
Hoe leuk zou het zijn als de winnaar van de meest prestigieuze thrillerprijs naar jouw bibliotheek komt? De beste Nederlandse thrillerauteur van het jaar die de bezoekers van jouw bibliotheek tijdens een middag of avond meeneemt in de geheimen van de misdaadroman. En niet alleen de winnaar, maar je mag ook nog eens drie andere Nederlandse thrillerauteurs uitnodigen. Bijvoorbeeld een oud-Gouden Strop winnaar, een bestsellerauteur of een schrijver uit jouw regio. Vier misdaadauteurs op één podium in jouw bibliotheek. Zonder dat dit jou iets kost!

Wanneer?
Stichting Gouden Strop en NBD Biblion organiseren in september en oktober 2022 de Gouden Strop Thriller Tour. Tien optredens in tien bibliotheken door heel Nederland.. Het honorarium voor de vier auteurs wordt betaald door Stichting Gouden Strop. NBD Biblion stelt promotiemateriaal ter beschikking. De rest moet je zelf doen. Een datum prikken, een presentator regelen, de auteurs uitnodigen (Stichting Gouden Strop heeft een namenlijst waaruit je kunt kiezen) en zorgen voor publiciteit.

Hoe maak je kans dat jouw bibliotheek wordt uitgekozen?
Wil je meedoen aan de Gouden Strop Thriller Tour?  Meld je dan vóór maandag 28 februari aan via dit formulier . Geef minstens 3 data waarop het evenement bij jou kan plaatsvinden. Laat ons ook weten wat je motivatie is om de thrillerauteurs naar jouw bibliotheek te halen. Hoeveel bezoekers verwacht je? Werk je samen met de lokale boekhandel? Kortom: wat is je plan?

Omdat we uitgaan van meer dan 10 aanmeldingen zullen we niet alleen op jullie motivatie letten maar ook kijken naar regionale spreiding. Heb je nog vragen over de Gouden Strop of de Gouden Strop Thriller Tour? Neem dan contact op met Stichting Gouden Strop.

Doe mee en reageer!

Gerelateerde berichten