World Press Photo Exhibition 2023 in Chocoladefabriek Gouda (25 november t/m 17 december 2023)

Foto: Antonio Pellegrino

Dit najaar reist de World Press Photo Exhibition 2023 naar Gouda. Het is de eerste keer dat de gerenommeerde internationale fototentoonstelling daar te zien is.

De belangstelling, regionaal én landelijk, is enorm. Zo zijn er tal van educatieve activiteiten opgestart rondom de World Press Photo Exhibition, worden vanuit de hele regio groepsbezoeken aangevraagd en spreekt Ramsey Nasr bij de opening.  

Inzet van Arriva en NS
Om drukte op de wegen in de oude binnenstad te reduceren en duurzaam vervoer te stimuleren, slaan Arriva, NS en Chocoladefabriek Gouda de handen ineen. Arriva verkoopt vanaf 25 november in alle stads- en streekbussen in de regio de Samenreisdagkaart. Daarmee kunnen twee t/m vijf personen voor maar € 9,95 naar het centrum van Gouda reizen en weer terug. De kaart is te koop bij de buschauffeur (uitsluitend pinnen). Wie van verder komt, kan profiteren van een Spoordeelticket van € 29,-. Daarmee kunnen bezoekers vanuit het hele land met de trein naar station Gouda reizen. Bovendien krijgen ze een goodiebag cadeau én 50% korting op een bezoek aan de tentoonstelling ‘Koninklijke Kunst’ van Museum Gouda.

Bezoekersinformatie 
De World Press Photo Exhibition 2023 is van 25 november t/m 17 december te zien in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20. Zeven dag per week, van 10.00 tot 20.00 uur. De entree is gratis. www.chocoladefabriekgouda.nl Gerelateerde berichten