De taalsector in actie voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne

Foto: Shutterstock

In het kader van de oorlog in Oekraïne organiseert Drongo een online Zoommeeting om kennis te delen over initiatieven uit de taalsector, in reactie op de oorlog in Oekraïne en de komst van vluchtelingen die naar Nederland komen.

De sessie is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Het doel van de meeting is het versterken van de initiatieven uit de taalsector door het delen van kennis, netwerken te delen, elkaar te helpen en inspiratie op te doen. Op deze manier kunnen we elkaar verder helpen.

De sessie is erop gericht om zoveel mogelijk te delen wat er speelt in de sector. Iedere gast zal kort aan het woord komen om zijn of haar verhaal te doen. Als je zelf een vraag hebt, kun je die via de chat aan de gast stellen. Achteraf zal de chat met alle deelnemers worden gedeeld, zodat je in contact kunt komen met de gasten.

Deze Zoommeeting vindt plaats op woensdag 6 april 2022 tussen 12:00 en 13:00. Wil je er ook bij zijn? Block dit uurtje dan alvast in je agenda en meld je aan voor dit evenement.
drongo.nl/programma-onderdelen/evenement/f4c5619b

Gerelateerde berichten