Laatste Barts Boekenclub van het seizoen (29 juni)

Op woensdagavond 29 juni vindt de laatste Barts BoekenClub van dit voorjaar plaats in theater Perdu Kloveniersburgwal 86 te Amsterdam. Te gast zijn: Margôt Ros, Jeroen Kleijne, Janneke Siebelink, en vele anderen. 

Toren C-actrice Margot Ros en haar partner, journalist en schrijver Jeroen Kleijne zijn te gast om te vertellen over Zeg maar Agaath, hun ultieme feelgood-roman. Na het overlijden van haar man besluit Agaath (78) haar villa in Amsterdam-Zuid te ontruimen. Tijd om bij de pakken neer te zitten heeft ze niet. Dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van vakkenvuller Karim (18), die nog geen idee heeft wat hij wil met zijn leven. Samen slaan ze nieuwe wegen in. 

Schrijfster Janneke Siebelink is te gast om te praten over haar debuutroman Soms sneeuwt het in april. Hierin vertelt zij het aangrijpende verhaal van een meisje dat opgroeit met het gewicht van haar moeders oorlogstrauma op haar schouders. Hoe om te gaan met deze allesbepalende familieverleden? Soms sneeuwt het in april is een indringende roman over identiteit en afkomst, gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Met verder livemuziek door Sjors van der Panne en BBC Proza Pitch, hét podium voor debuterende schrijvers. Barts BoekenClub duurt van 20.00u uur tot 22.00u (inclusief pauze). Na afloop is er boekverkoop en mogelijkheid tot signeren. Toegang bedraagt € 13,50. Kaartjes te verkrijgen via deze link. 

Veel afleveringen zijn HIER terug te kijken.

Gerelateerde berichten