Media Ukkie Dagen (24 t/m 31 maart)

Over ruim een week is het zover: de nieuwe editie van de Media Ukkie Dagen (van 24 t/m 31 maart) van Netwerk Mediawijsheid. Een week lang wordt er stilgestaan bij het mediagebruik van kinderen tussen de 0-6 jaar. Dit jaar staat de balans tussen mediagebruik en beweging centraal. 

We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media. Dus letten we op de juiste balans tussen mediagebruik en andere activiteiten. En tussen stilzitten en actief bezig zijn. Tijdens de Media Ukkie Dagen gaan we binnen die balans aan de slag met hoe kinderen media lezen, luisteren of kijken. Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? Kortom, hoe bewegen ze mét media? Tijdens de Media Ukkie Dagen zijn er diverse workshops, lezingen en online tips en tricks vanuit ouders en experts op gebied van media-opvoeding. 

Tijdens de Media Ukkie Dagen zijn er activiteiten door het hele land, waaronder bij diverse bibliotheken. Kijk snel hier voor een activiteit bij jou in de buurt. Voor meer informatie: www.mediaukkiedagen.nl.

Gerelateerde berichten