Nieuwe afleveringen podcasts What the bieb?! en De bieb is meer staan online

(Video’s onder bericht)

What the bieb?! heeft aflevering 24 en 25 online gezet. (Hieronder ook als video’s te bekijken). In aflevering 24 wordt er een jaaroverzicht gegeven, een samenvatting met alle leuke en bijzondere hoogtepunten. Sylvia Bakker en Norbert van Halderen nemen het afgelopen jaar door van de podcast What the BIEB?! En ze blikken vooruit naar 2023. In aflevering 25 zijn Dolf Jansen en Jim Jansen te gast! De mobiele studio staat in De Kleine Komedie in Amsterdam. Hier staat Dolf met zijn oudejaarsconferènce “Flitsbezorgd”. De twee broers vertellen dat ze van jongsaf aan vaak te vinden waren in de bibliotheek, voor boeken, stripboeken en muziek. Dolf en Jim – die samen al diverse boeken hebben geschreven – vinden leesvaardigheid heel belangrijk. Als mensen minder lezen, dan nemen ze minder informatie tot zich.

In aflevering 26 van De bieb is meer spreekt Matt Göbels met Teun Hardjono, emeritus hoogleraar kwaliteitsmanagement en grondlegger van het INK Managementmodel. Het gesprek gaat over de veranderende rol van kwaliteitsmanagement en wat dat betekent voor de taakopdracht van het vakgebied en
de noodzakelijke competenties van de kwaliteitsmanager of -adviseur. Het gesprek vond plaats tijdens het jaarfeest van KwaliteitNederland.NU, een nieuwe beweging die het vakgebied kwaliteitsmanagement weer een stem wil geven.

Alle afleveringen van What the bieb?! Vind je HIER.
Alle afleveringen van De bieb is meer Vind je HIER.

Gerelateerde berichten