Reserveer de expositie Black Barbies Bieb

Wil jij aan de slag met inclusiviteit en diversiteit voor kinderen? Dan bieden de expositie Black Barbies Bieb (nu te zien in Airport Library op Schiphol) en de boeken van Prinses Arabella een inspirerende en creatieve manier om activiteiten voor kinderen aan te bieden rondom dit thema.

Kinderboekenmaker, kunstenaar en verzamelaar Mylo Freeman is beroemd door haar unieke Black Barbie-collectie en de kinderboeken over onder andere Prinses Arabella, die in veel talen vertaald zijn. Op dit moment wordt in Airport Library op Schiphol een selectie van haar meest prachtige Black Barbies in een vintage jaren ’60-omgeving getoond. De Black Barbies shinen in hun mooiste outfits en lezen de boeken in alle talen. Terwijl ouders voorlezen over de avonturen van Prinses Arabella kunnen de kinderen helemaal los gaan op de Black Barbie-kleurplaten. Mylo Freeman: ‘Ik beschouw de bieb als een van de eerste en meest trouwe fan van prinses Arabella en vind het daarom extra leuk mijn BB verzameling daar te tonen!’

Expo te reserveren voor jouw bibliotheek
Vanaf mei 2023 reist deze expo verder naar bibliotheken in Nederland en is deze te reserveren voor in jouw bibliotheek. De expositie is in zijn geheel voor een periode van 2 maanden te reserveren, met inrichting en workshop(s) naar keuze door Mylo Freeman. Prijs en inhoud in overleg, aanwezigheid van afsluitbare vitrines is een voorwaarde.

Meer info en reserveringen voor bibliotheken: kbertrams@probiblio.nl


Gerelateerde berichten