Winnaars meertalige interactieve prentenboeken bekend

Gesponsorde bijdrage. Deze valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Er zijn veel enthousiaste reacties gekomen op de winactie in Bibliotheekblad van uitgeverij LAPPA Books, gespecialiseerd in meertalige prentenboeken voor 0-6 jaar. Veel bibliotheken hebben meegedaan en ons gemaild waarom ze heel graag een meertalig LAPPA prentenboeken wilde winnen. Bijna elke deelnemer gaf aan de groeiende interesse voor meertaligheid te signaleren en wil hier ruimte aan geven in hun bibliotheek. Ook gaven diverse bibliotheken aan dat zij tweetalige LAPPA boeken in huis willen hebben voor de vrijwilligers van De VoorleesExpress, zodat zij de gezinnen waar zij voorlezen nog meer plezier kunnen brengen door voor tweetalige prentenboeken te kiezen, in het Nederlands en in de thuistaal van het gezin. Wist je dat in Nederland 25% thuis een andere taal spreekt?

De winnaars
Voor alle bibliotheken die de tweetalige prentenboeken van LAPPA nog niet kenden, was de winactie een leuke manier om kennis te maken. De uitslag is inmiddels bekend. Er zijn uiteindelijk 9 winnaars (in plaats van 5), te weten:

•Marielle Siebelt – Taalschool De Globe
•Monika Arts – Biblioplus + VLE shop
•Dicky Stuivenberg – De Griftschool
•Djuke Elzinga – Bibliotheek Mar en Fean
•Yvonne van Egmond – Bibliotheek Steenbergen
• Amanda Pot – Bibliotheek Bollenstreek
•Suzan Mulder – Bibliotheek Lage Beemden
•C. van Heck – Bibliotheek aan de Vliet

Kunstenhuis Idea
Onder de deelnemers van verschillende vestigingen van het Kunstenhuis Idea is ook nog een boek verloot. De gelukkige winnaar is Lisette Bergsma. Alle winnaars mogen aangegeven welk LAPPA boek in welke taal zij het liefste willen hebben en krijgen dit vervolgens toegestuurd.

30% korting voor elke bibliotheek
Een leuke extra voor alle bibliotheken: elke bibliotheek krijgt op zijn/haar eerstvolgende bestelling 30% korting bij LAPPA Books. Of je 1 boek bestelt of meerdere boeken, dat maakt niet uit. Deze korting is geldig tot 30 september 2023. Vermeld bij jouw bestelling code WINACTIE30.

Meer informatie

Alle tweetalige LAPPA boeken voor kinderen (en hun ouders) van 0-6 jaar vind je op www.lappabooks.nl . Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar info@lappabooks.nl.
LAPPA Books International BV
Contactpersoon: Mirjam Touwslager

Gerelateerde berichten