Astrid Vrolijk-de Mooij en Geja Olijnsma in Raad van Toezicht NBD Biblion

Astrid Vrolijk-de Mooij en Geja Olijnsma treden per 1 december toe tot de Raad van Toezicht van Stichting NBD Biblion. Met deze benoemingen is de bibliotheekbranche opnieuw goed vertegenwoordigd. De Raad van Toezicht kijkt mee op het gebied van strategie, innovatie en financiën en controleert of de doelen van NBD Biblion worden gehaald. 

Astrid Vrolijk-de Mooij werkt al ruim 25 jaar in de culturele sector en is nu directeur-bestuurder van de Stadkamer, de bibliotheek in Zwolle. Geja Olijnsma is al sinds 2002 actief in de bibliotheekwereld en op dit moment directeur-bestuurder van de bibliotheek Venlo, waar zij proactief inspeelt op maatschappelijke ontwikkelingen en trends. Stichting NBD Biblion heeft een Raad van Toezicht waarin branche- en bedrijfsmatige kennis samenkomen.

Ria Oudega treedt per 1 januari 2022 af. Zij vertegenwoordigde de bibliotheken sinds januari 2015 in het bestuur en daarna de Raad van Toezicht. Met deze benoemingen is de stem van de bibliotheken opnieuw goed vertegenwoordigd.

Geef een reactie
Gerelateerde berichten