Nieuwe editie online magazine Lees Lezer Leest! (Cubiss)

De nieuwe editie van Lees Lezer Leest!, het magazine van Cubiss is uitgekomen. Dit keer met het thema Breek de bubbel over diversiteit.

Diversiteit is een breed begrip. We hebben het al snel over geslacht, gender (identiteit en -expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid of handicap, maar diversiteit gaat ook over bijvoorbeeld politieke overtuiging, talenten, verschil in kennis of persoonlijkheid. Het gaat om zijn wie je bent en geaccepteerd worden voor wie je bent. Daar moet de maatschappij in meebewegen.

Een inclusieve samenleving bereiken we door samen aandacht te besteden aan inclusie en dat te blijven doen. Om ernaartoe te werken dat ieder kind volledig zichzelf kan zijn. Maar hoe verhoud je je dan tot anderen? En hoe verhouden anderen zich tot jou? Je leest het in deze achtste editie van Lees Lezer Leest! 

Met een bijdrage van onder andere Paul Adels, directeur van bibliotheekorganisatie Theek 5, beeldend kunstenaar en educator Shahaila Winklaar en muziekpedagoog Félice van der Sande. 

Het magazine Lees Lezer Leest! – Breek de bubbel lees je hier.
Ook deze editie heeft een LeesWijzer die de lezer helpt bij het delen van relevante content met samenwerkingspartners en stakeholders.

Gerelateerde berichten