Podcastworkshop voor 60-plussers in Bibliotheek Nieuwe veste

Hoe maak je een podcast?
Altijd zelf al een podcast willen maken? Podcastmakers Michiel van de Weerthof & Jozien Wijkhuijs leren je in 4 lessen hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je eigen podcast. Van idee-ontwikkeling en scripten tot meer technische details zoals opname, sound design en monteren. Het is een basiscursus, dus je leert de beginstappen waarna je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Voor wie?
Deze Podcastworkshop is speciaal bedoeld voor de Radio Kras doelgroep, 60+ers. Deze workshop is ook bedoeld voor oriënterende (podcast)makers, geïnteresseerden en/of (fanatieke) luisteraars. Aan het einde van de workshop heb je een helder beeld van wat een podcast is, wat je ermee kan en hoe je de eerste meters maakt.

Tijdens de workshop tonen we aan de hand van bestaande podcasts en de know how van Michiel & Jozien hoe het podcast-maakproces er uitziet. Deze workshop is vooral interessant voor deelnemers die meer willen weten over podcast en overwegen om zelf een podcast te starten.

Hoe werkt het?
Schrijf je snel in, want vol = vol.
De workshop duurt 4 x 3 uur en kost €60,50. Gebruik lesmateriaal en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen tevens het boekje: Kleine podcast voor dummies.

Data en locatie Breda:Radio Kras
Nieuwe Veste – Molenstraat 6, 4811 GS
Maandag 20 en 27 september, 4 en 11 oktober van 11 tot 14.30 uur

Voor info en aanmeldingen mail naar: contact@radiokras.nl 

Geef een reactie
Gerelateerde berichten